Min nye hverdag!
Min nye hverdag!

Min nye hverdag!

Hei verden, fra innerste Horten til ytterste nord (Norge.. og gjerne resten av skandinavia)….det er en glede å kunne meddele at jeg nå har bygd opp mitt eget foto studio i Tønsberg hvor jeg kan tilby mange tjenester innen fotografering og foto produkter!. Min ny oppdaterte hjemmeside EXPLORE THE MOMENTS har fått et solid ansiktsløft (Synes jeg selv ihvetfall 🙂 ) En såkalt?? «FACELIFT». hvor du bør gå inn å titte, om ikke annet av ren nyskjerrighet!

Her er det lagt opp til at du kan undersøke/se/bestille tjenester og produkter direkte fra nettbutikken, sjekke de forskjellige bilde galleriene og/eller selvfølgelig ta direkte kontakt til en uforpliktende og forhåpentligvis hyggelig prat 🙂

Vi har, som noen allerede vet, fått og innredet nye flotte lokaler sentralt i Tønsberg (Kristinakvarteret).

Farmannveien 3 ligger veldig sentralt ved togstasjonen ett (1) steinkast fra og ca to (2) steinkast fra Farmannstredet. DET er ikke langt. De fleste vet jo hvor de er 🙂

Lokalene er lett gjenkjennelige med «Purple Lounge» logo og lilla fasade som lyser opp store deler av kvartalet 🙂 

Jeg har etter en lengre reise i uvissheten, endelig fått det privilegium å kunne jobbe sammen med noen fantastisk hyggelige jenter på senteret Purple Lounge samtidig som jeg endelig kan yte og tilby mine tjenster innen fortografering og produksjon av foto produkter…Kunne drive med det som jeg liker aller best, er ett privilegium i seg selv… 

Purple Lounge senteret tilbyr allverdens hud og helse iniativer (behandlinger, kurs, produkter osv..)! Sjekk helst siden: www.purplelounge.no …da jeg har mistet oversikten på alt hva de gjør 🙂 …og tro det; det er MASSE!  

Jeg har også vært så heldig å få skuespiller Nina Andresen-Borud til å hjelpe meg med en liten presentasjonsfilm av mitt studio  og lokalene vi disponerer (samt ett lite blink av jentene som jobber her!) Sjekk denne:

Nina’s presentasjon av studio

VELOMMEN til ditt nye senter sentralt i Tønsberg! Ta gjerne kontakt på telefon 93215610, send melding og aller helst kom innom for en hyggelig prat! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *