Våren er i anmarsj… tilbudstid for FOTOGRAFERING!
Våren er i anmarsj… tilbudstid for FOTOGRAFERING!

Våren er i anmarsj… tilbudstid for FOTOGRAFERING!

 

Hei alle hyggelige, flotte og fornuftige venner og bekjente der ute…det nærmer seg vår, og tiden er inne for å planlegge fotografering for å få bevart de spesielle øyeblikkene og minnene!

Våren er en toppers tid å fotografere, både i studio og ute på lokasjon. Både for store og små…

I studio, så merker en på sinns stemningen at det er vår i lufta og det påvirker både gleden, humøret og selve resultatet! I sammen får vi til minneverdige og bevarte øyeblikk av deg, kjærestepar, familie og venner.  En tid hvor de fleste flommer over  av yr og glede ved å se, høre, merke og lukte alle vårtegnene… samtidig som vi går lysere tider i møte.

Ute på lokasjon, blir det masse fint lyst, spesielt på morgenkvisten og/eller ettermiddagen når sola står lavt på himmelen. Eller om vi finner en velegnet lokasjon når som helst på døgnet (dagtid, kveld…) Det er et hav av muligheter og gjerne kombinert med nydelige vårfarger med ny utsprungne blomster, busker og annen fargerik natur.

Jeg er i det gavemilde hjørne idag, og tilbyr 20% rabatt på alle mine foto tjenester og produkter ut tom mai i år, forutsatt at du/dere bestiller innen utgangen av denne måneden (mars) via nettbutikken og/eller sender melding eller ringer meg for en hyggelig prat. 

Jeg tar på meg de fleste oppdrag;

  • Photo sessions i nytt og moderne fotostudio eller på valgt eller bestemt lokasjon (Portrett, gravid, nyfødt, barn, osv…) 
  • Alt av begivenheter (bryllup, dåp, konfirmasjon, selskap, osv…)
  • Kjæledyr fotografering 
  • Produktfoto

Mine nye flotte bakgrunner har ankommet, og jeg kan nå tilby enda flere spennende variasjoner i studio: 

DU kan bestille eller kjøpe GAVEKORT, å gi bort en annerledes og overraskende gave til din kjære, tante, onkel, mor eller far, søsken eller hvem du måtte sette pris på. Eller kanskje en gave til deg selv og overrask dine nærmeste? 

Ved bestilling i nettbutikken, oppgir du kupongkode: 032018-foto  Velg «Butikk og priser» for å legge produkter og tjenester i handlevognen. Kupongkoden legges inn når du går til kassa. Denne utgår 31.3.2018. Du kan velge å betale med kort, paypal eller kontant ved levering. Fast frakt kommer i tillegg om produkter må sendes.
Jeg tar kontakt med deg/dere umiddelbart for å planlegge tid og oppdrag. 

Foruten fotografering, tilbyr jeg flere andre produkter: Print i de fleste formater, montering av print (kartong/kapa, laminering, innramming), salg av bilder fra galleriene, plakater, album, postkort, gavekort, lerret, touch osv….
Mye av dette produserer jeg selv i studio for hånd. «Handmade by Lillebø» med kvalitetsprodukter jeg kjøper inn fra profesjonelle norske aktører.
Det jeg ikke produserer selv, leveres til norske kvalitets produsenter som leverer høykvalitets håndverk.

BEVAR ØYEBLIKKET m/Explore the Moments

www.anderslillebo.no  Til butikken: TRYKK HER

LØP OG KJØP!

Sjekk presentasjons filmen min her: TRYKK HER!

  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *