De bevarer mer enn det koster…
De bevarer mer enn det koster…

De bevarer mer enn det koster…

Hva da? Jo, jeg snakker om minner i bildeform. Bilder bevarer minner, de er ett frossent øyeblikksbilde der og da….og sånn er det inntil neste gang du finner frem og/eller ser på bildet og mimrer..! Hvem har vel ikke hørt at «ååhh så nydelig du var når du var liten», eller «du holder deg godt» eller «du har forandret deg til ett enda vakrere menneske» eller «var det slik bryllupet var? :-)» eller «den sammenkomsten glemmer jeg aldri» osv….

Hos «Explore the Moments/AL Photography» skreddersys alt etter eget behov og ønske eller profesjonell veiledning. Siden jeg er en allsidig fotograf, tar jeg på meg de fleste oppdrag. I mitt fotostudio sentralt i Tønsberg (Farmannsveien 3/Kristinakvarteret) får vi til det meste, eller så velger du/eller vi i sammen en passende lokasjon. Slik at vi får til det minne du gjerne vil kunne ha i mange mange år i fremtiden.

Og minnene bevarer mer enn det koster…Sjekk gjerne mine konkurransedyktig priser! 

Du er så heldig at jeg disponerer lokaler i sammen med Purple Lounge, og det gir deg og dine ett unikt tilbud! «Alt» under samme tak! Tenk deg velværebehandling, hudpleie, massasje, voksing, bryn, negler (manikyr og pedikyr), hårstyling kombinert med fotografering! Dette er ett unikt konsept som gjelder like mye for en venne/venninnekveld som ett bryllup eller en annen begivenhet/sammenkomst! Sjekk gjerne www.purplelounge.no og min egen hjemmeside for foto tjenester www.anderslillebo.no.

Vi arrangerer gjerne ett opplegg for deg, jentekvelden, bryllupet eller en annen spesiell anledning!

Kom innom Farmannsveien 3 for en uforpliktende og hyggelig samtale med en av de flotte jentene på senteret eller med undertegnede om foto og foto tjenester som kan tilbys! 

Innen fototjenester, foruten å gjøre selve fotograferingen, sørger jeg for at du får det endelige produktet enten produsert i mitt eget foto studio og/eller hos en anerkjent og veletablert norsk aktør i markedet.  Håper vi ses 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *