Den grå årstiden…
Den grå årstiden…

Den grå årstiden…

 
er vi midt i den tiden av året som er hverken fugl eller fisk. Eller kall den gjerne transportetappen eller ventetiden. Se ut, det bøtter ned, det er mørkt og nitrist… Høsten er mer eller mindre unnagjort, og de flotte høstfargene har bleknet. Noen synes dette er trist men greit, det er tross alt naturens og årstidens gang…på vår breddegrad. Noen venter på vinteren, med nysnø dekket over det ganske landskap. Slik at de kan utøve sine etterlengtede vintersysler. Men akkurat nå, er vi midt i den grå årstiden av året.

Jeg for min del, pusser og gnikker på kameraene og de tilhørende linsene (les objektiver), slik at de er klare for nye opplevelser og/eller oppdrag! Det har etterhvert blitt mye utstyr å holde styr på….Naturfoto krever sitt, mens portrett og photoshoots krever annet velegnet utstyr! Jeg er så heldig og privilegert at jeg har begge deler 🙂 DET er noen av grunnen til at jeg oppfatter meg selv som en allsidig fotograf.

I denne tiden på året, er det flere og flere som tenker jul og forberedelser. det er faktisk KUN noen bittesmå uker igjen til den store høytiden! Mange grubler på hva de skal finne på av presanger i år- Han, hun, de har jo alt! «Vi må finne på noe annerledes, nå som vekker oppmerksomheten og forblir det i lang tid i fremtiden!» Ikke noe pikkpakk som bare stues bort på loftet..nei noe som kan være fremme, minne en på hvor heldig en har som har både familie, kjæreste, kjæledyr, venner og ikke minst den flotte naturen vi omgis av daglig. Naturfoto, fugler og dyr er min greie når photoshoots ikke står på agendaen. Uansett, om det er mennesker, naturen, fugler eller dyr, så kan alle som en pryde veggene i de 1000 hjem.  

«Explore the Moments» – AL Photography tilbyr alt dette! 

Gjør som alle de andre, både barn, familier, bedrifter og og enkeltpersoner som har besøkt meg i det siste; Ta noen uforglemmelige eller viktige bilder i mitt fotostudio, eller book en time på valgt lokasjon! Jeg stiller på kort varsel. Sjekk også gjerne mine naturfoto bilder på min hjemmeside!….

VIPPS! og julepresangene er i boks 🙂

epost: fanderli@online.no  Hjemmeside: www.anderslilllebo.no  Tlf.: 93 21 56 10 Farmannsveien 3, Tønsberg


 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *