Fotograf i Tønsberg
Fotograf i Tønsberg

Fotograf i Tønsberg

Fotograf i Tønsberg 
Mitt navn er Anders Lillebø, din fotograf i Tønsberg. Gift med Lilla. Bor i Horten og har fotostudio sentralt i Tønsberg. Min store lidenskap er fotografering, samt redigering og visualisering av bildene og opplevelsene de ga meg eller deg/dere, både i studio eller valgt lokalisasjon og i den ubeskrivelige flotte naturen vi omgis.

Jeg produserer og leverer bildeprodukter, alt etter kundens ønske 
Jeg er meget flekisibel både på tid og sted., og opererer i hele Vestfold og sørøstlandet.  

Alle er velkomne
Du, dere eller deres kjæledyr! Intet oppdrag er for lite. 
Jeg fotograferer på de fleste arenaene:

Photo shoot i studio
Fotostudioet, som jeg disponerer er lokalisert sentralt i Tønsberg (Farmannsveien 3), gir uante muligheter for ethvert ønske og behov. Rekvisitter og utbyttbare bakgrunner kombinert med rett lyssetting resulterer i det helt spesielle og unike uttrykk som du/vi i samarbeid ønsker å visualisere i form av ett bilde. «Explore the Moments» – Utforsk øyeblikkene, og la de bli evige gode minner! 

Photo shoot på lokasjon
Du eller vi i samarbeid velger en egnet lokasjon for photo shoot, om du heller vi ha bilder fra ett sted som du for eksempel har spesielle relasjoner til. Eller kun for å få en mer spennendede atmosfære og komposisjon i bildet!

Prospektfoto og produktfoto
Prospekt og produktbilder for annonsering, artikler og eller tidsskrifter. Plakater til gatebukker og reklame. Jeg utfører de fleste oppdrag innen dissse sjangerne.  

Naturfoto
Jeg er langt over gjennomsnitt opptatt av naturen og det unike mangfoldet vi omgis. Både rene naturbilder, naturfenomener, fugler og dyr står på agendaen, når jeg ikke har dedikerte foto oppdrag.
Bilder i galleriene kan kjøpes i gitt format og utseende, du velger og bestemme. Ønsket motiv kan også bestilles innen rimelighetens grenser! Bildegalleriene finner du HER

Bildeproduksjon
Jeg printer (storformat), laminerer, monterer og tilbyr innramming av bildene, eller kun salg av digitale bildefiler. Priser på alle produkter og tjenester finner du HER 
De fleste produktene monterer og produserer jeg selv, men om ikke jeg har kvalifikasjonen/utstyret, benytter jeg meg av godt etablerte norske kvalitets aktører på markedet.

Hjemmeside
Besøk min hjemmeside: Explore the Moments 

God fotohilsen fra Anders
Fotograf i Tønsberg

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *