Valentines day
Valentines day

Valentines day

Valentines day gave til han og henne

Valentines day hos Purple Lounge og Explore the Moments

Valentines day eller på norsk valentinsdag, kalles alle hjerters dag, dagen markeres 14. februar som en feiring av kjærlighet og romantikk. Vi feirer denne dagen og tilbyr deg og din kjære en uforglemmelig dag eller kveld i våre lokaler.Vi skjemmer dere bort, med tilpassede behandlinger, luksus og fornyelse samt fotografering. Hvorfor ikke overask din kjære på denne ene mest romantiske dagen i året?  Gi en valentines gave til han eller valentines gave til henne. Ta kontakt for en hyggelig samtale/planlegging, eller kom innom, eller bestill gavekort via hjemmeside og/eller facebookside. Vi ønsker dere hjertelig velkommen!


Romanikk for to – Parbehandling
 

Den perfekte parbehandlingen hos oss, er en japan inspirert kroppsbehandling som gir deg en avspennende og avslappende behandling av kroppen.

Vi er to terapauter som sammen gir dere en avslappende kroppsbehandling i samme rom. Hanakasumi innledes med en avstressende velkomstmassasje etterfulgt av en mykgjørende peeling som skånsomt løser opp døde hudceller. Mens peelingen jobber på huden utføres en 20 min lang massasje av føttene. Avsluttes med massasje av hele kroppen med oppvarmet shea butter med nydelige dufter fra kirsebærblomst. Behandlingen etterlater huden din silkemyk.

 

 

Hvis dere virkelig ønsker en helt unik luksus, så anbefaler vi «secrets». Klikk HER   for en presentasjonsvideo.
En behandling på opptil 2,5 timer består av kroppspeel, massasje, ansiktsbehandling og en avsltytende massasje med kalde poselenskjeer som gir en deilig avslappende følelse.
Velg mellom:

  • 2,5 timer med kropp og ansikt
  • 1,5 time ansikt
  • 1 time kropp

Trine og Lilla vil behandle dere etter beste evne og etter deres eget ønsker!

Sjekk hjemmeside www.purplelounge.no

Få den perfekte look’en av Make-up artist og hairstylist

Make-up fra Sothys

Skal du forsette kvelden med feks en romantisk middag, eller rett og slett kose deg videre med din kjære, kan du få en lekker make-up og style håret av make-up artist og hairstylist Trine. Vi benytter kvalitets make-up produkter fra www.sothys.no 
Trine har lang erfaring som make-up artist og frisør, og har stylet til forskjellige anledninger som feks catwalk og diverse show i inn og utland. 

Sjekk hjemmeside www.purplelounge.no

Vi designer lekre negler for anledningen

Neglakademi ReQ Norge

Vår dyktige negldesigner Lilla gir deg fantastisk vakre negler. Hun tilbyr akryl, gelenegler, og lackgel hvor du kan velge mellom 88 vakre farger fra ReQ Norge.  Hun har også jobbet med CND Shelllac i mange år.

Negldesigner Lilla

Lilla er utdannet i Sverige av Karin Strøm, som er en anerkjent negldesigner verden over (Word Wide). Er selv også lærer, og driver negleakademiet ReqNorge, som dere finner HER

Sjekk hjemmesiden www.reqnorge.no

Få WOW effekten på Vipper og bryn

Trine
Semi permanent totovering

Fremhev dine vipper og bryn med vippeløft og en dypere farge. Vår microbling artist Trine, gir deg naturlige og fyldige bryn ved hjelp av en semi permanent tatoverings teknikk. 

Se demonstrasjon her: Presentasjonsvideo 
 
Sjekk hjemmeside www.purplelounge.no

Fotograf Anders Lillebø tar bildene for deg/dere

Romantisk portrettfotografering
King and Queen

I forbindelse med velværesenteret «Purple Lounge» «for din hud og helse» (www.purplelounge.no)  har jeg i de samme lokaler ett moderne fotostudio «Explore the Moments» og kan da tilby det unike ved å ha/få velvære og styling kombinert med fotografering. Etter en god og luksusiøs behandling hos jentene på Purple Lounge, sørger jeg for at dere også får bevart de gode minnene og den spesielle anledningen iform av bildeprodukter eller digitale bildefiler. Jeg står for fotograferingen, evt visningstime, print og montering av valgte bilder!
Dette unike tilbudet  gjelder selvfølgelig ikke bare på valentines day,  valentinesdag, dette opplegget er åpent for enhver som vil unne seg litt ekstra luksus og minner. Be din venn/venninne gjeng, arranger en sammenkomst, skjem dere bort «før festen», luksus bryllupsforberedelser, kjæreste fotografering eller et helhetlig uforglemmelig tilbud KUN for DEG! …eller DITT ønske! Det er også her mulighet til å kjøpe separat gavekort eller gi en gave til han eller henne. 

Fotograf Anders Lillebø

Sjekk hjemmeside til Explore the Moments – AL Photography  www.anderslillebo.no

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *