Fotografering – Halv pris i hele juli
Fotografering – Halv pris i hele juli

Fotografering – Halv pris i hele juli

Tilbud fotografering og tjenester

Hei, ifm ferie måneden juli har jeg gode tilbud hele måneden. Hele 50% på selve fotograferingen kan vel til og med friste den mest kresne? Det er opp til deg/dere å bestemme hvilke bildeprodukter som ønskes etter fotograferingen. Priser finner du HER

Benytt det unike tilbudet, og ta kontakt i dag for å bestille en time eller to!  Jeg er meget fleksibel, og kan stille på kort varsel!

Alt etter ditt eget ønske.

Explore the Moments

Studio eller egnet lokasjon

Studiofotografering eller valgt lokasjon til halv pris

Jeg tilbyr halv pris på fotografering i hele juli, uansett hva du måtte ønske å ta bilde av! Gravid, barn, kjæreste/par, familie, kjæledyr, stilben, prospekt, osv…..

Til portrett galleriet klikk HER

Favoritt lokasjon

Mange velger sin favoritt lokasjon for å ta de etterlengtede bildene. Hva med kjærestepar sittende på svaberget v/solnedgang eller hengende rundt favorittplassen sin eller kanskje du har ett sted du har drømt om å posere ved?

Naturfoto

Eller kanskje du ønsker deg naturfoto til en fonuftig pris hengende på veggen til fryd for deg selv og andre som skulle kunne komme på besøk. Jeg har ett stort utvalg av fugler, dyr og naturfoto på min hjemmeside. Stiller også ut en del rovfugler og ugler på kjøpesenteret #sjøsiden» i Horten.

Klikk her: Til innlegg om utstillingen

Bildeprodukter

Gode tilbud på bildeprodukter og fotograferingstjenester

Jeg har ett stort utvalg av bildeprodukter, ved bestilling etter fotografering kan det vanke gode priser nå i juli! Hva med ett touch panel collage på veggen, eller bilde montert og laminert på kapa/kartong, eller innrammet, eller på lerret? Sjekk alternativer HER.

Eller kanskje bare et storformat print? Klar akryl med print på bakside gir ett flott inntrykk og dybdeskarphet i bilde, eller bildet trykt rett på hvit akryl på forsiden?

Touch panel -16mm m/valgfri kant

Fleksibel og tilgjengelig

Jeg er spesielt fleksibel nå i sommermåneden, og håper å kunne tilby mine tjenester til de som møtte ønske seg ett avbrekk fra ferie og strandliv og heller skaffe seg noen flotte minner av seg selv, de du har kjær eller venner og kjæledyr! Jeg stiller – du bestemmer

Eller pynte ditt hjem med naturfoto! Ta kontakt på tlf 93215610 eller sjekk min hjemmeside www.anderslillebo.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *