Julen nærmer seg!
Julen nærmer seg!

Julen nærmer seg!

Har du begynt å tenke på jula?  Har du problemer med å finne på nye og spennende presanger? Hvis ja, så kan jeg hjelpe deg!

Tiden går så altfor fort, høsten har vært på besøk en stund og vi trer snart inn i den mørkeste tiden med både kulde, snø, regn og gråvær…og litt sol innimellom 🙂

Hvorfor ikke allerede nå gjøre de nødvendige julepresang forberedelsene til julen 2020, slik at du kan senke skuldrene og nyte freden og roden i ditt eget tempo når julen nærmer seg og skal ringes inn! Tenk å være ferdig med det stressmomentet med «hva skal jeg finne på i år? Han/hun har jo alt….» …det er DA du skal ta kontakt med meg som den allsidige fotograf for gode ideer innenfor fototjenester.


Hør bare her:

  • Førjulstilbud: Studio fotografering eller valgt lokasjon: 690,-  (før 990,-)
  • Gavekort – Gi bort ett gavekort i presang til din kjære eller til en venn/familiemedlem!
  • Retusjering av gamle (og slitte/ødelagte/falmet) bilder – Tenk å vise frem ett «nytt bilde» av en gammel tante, oldemor, det eldgamle brudebilde eller no’ da!
  • Album – Hva med ett familiealbum hvor en kan sitte julaften å vise frem de flotte bildene fra photoshoot en! Garantert en slager!
  • Kjæledyrfoto – Alle har vel lyst å ha ett flott bilde av sin kjæledegge på veggen?
  • Fritt valg av salgsbilder fra mine naturfoto gallerier – Kan leveres i de fleste størrelser og design
  • Sjekk de konkurransedyktige prisene her: www.anderslillebo.no/priser/

Jeg kan tilby ett stort utvalg av bildeprodukter: Touch (Rammeløst bilde montert på en 16mm plate og laminert for beskyttelse), ALU, lerret, akryl, print, rammer osv..

Til alle tjenestene og produktene: Velg HER

Ikke nøl med å ta kontakt! Fotograf i Tønsberg og Vestfold.
God fotohilsen fra Anders

Til hjemmeside forside: Velg HER

Om ikke fotografering er noen alternativ, kan jeg varmt anbefale den fabelaktige DagSpa salongen «Purple Lounge» som holder til i samme lokaler, Storgaten 38. Purple Lounge tilbyr det meste innen velvære, hudpleie, frisørtjenester, manikyr og pedikyr. Her kan det også bestilles gavekort! Hvilken god ide til presang til din kjære, venn eller familiemedlem! Sjekk ut alle de gode tilbudene her: Purple Lounge
Purple Lounge har også ett stort utvalg av velvære, hudpleie og hår produkter i sin nettbutikk: Velg HER for å komme rett til netthandelen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *