Naturfoto som julegave?
Naturfoto som julegave?

Naturfoto som julegave?

Julen 2022

Hei og hå…lenge til, men julen kommer! Snart glitrer det, lyser og stemningen er å føle på. Sjekk byen og husene, se hvor flott de er pyntet til jul! Den ene byen overgår den andre, og husstandene lyser opp hverdagen…og vi kan bare nyte det 🙂 Det ER noe spesielt når julen nærmer seg…
I den anledning har nok mange også begynt og tenke på julegaver til både små og store!

Gode forslag til julegaver

Mange vet ikke hva de nærmeste ønsker seg til jul. Kanskje tenkte litt nytt? Litt utafor boksen? Litt variasjon? Hva med ett bildet av naturfoto montert i ramme, rammeløst eller annen innpakning? Det er mange alternativer, hvor det forskjellige har sine spesielle uttrykk.

Hva med aluminiumsbilde?

Rammeløst bildet printet på en 3mm aluminiumsplate (m/skult oppheng) er veldig in og populært, og gir ett helt spesielt uttrykk. Velg mellom standard og børstet aluminium. Standard blir som ett vanlig bilde, mens børstet gir ett helt spesielt utseende hvor det er avhengig av lys og synsvinkel som gjør at bildet «forandrer» seg. I prinsippet «vaskes/børstes» alt hvit i bilde bort, mens de andre fargene beholdes på en helt spesiell måte. Egner seg meget godt til bla svart/hvitt bilder!
Sjekk her: ALU bilder

«Touch» singel eller modul?

Touch designet er en 16mm «treplate» hvor bildet limes på overflaten. Bildet blir deretter laminert med en tynn hinne som kvalitets sikrer, beskytter mot UV stråling (falming), er refleksfritt og gir mer dybde i bildet! Dette produktet fås i alle størrelser og formater og kan settes i sammen i «moduler» bestående av flere bilder!
For: Touch singel
For Touch module

Ta en titt!

På min hjemmeside kan du se en god del av mine naturfoto. Sjekk her: Naturfoto/collage
Nederst på siden kan du velge blant hundrevis av motiver i kategoriene:
– Rovfugler
– Ugler
– Andre fugler
– Dyr og småkryp
– Natur og landskap
Eksempler

Hyggelig om du tar kontakt!

Helt uten forpliktelser, kun en hyggelig prat om mulig interesse for naturfoto, eller forslag til bildet eller gave…er du hjertelig velkommen til studio og/eller pr. melding/telefon!
Hjemmeside: Explore the Moments

Med god førjulshilsen og glad fotohilsen fra Anders

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *