Sommer og sol!
Sommer og sol!

Sommer og sol!

Sommer på østlandet

Nå er sommeren definitivt kommet til Østlandet… Tiden for sommeraktiviteter og sammenkomster. Sammenkomster ihht smittevern selvfølgelig, men heldigvis slippes det mer og mer opp…og hvem vet, kanskje vi snart er tilbake til «vanlige» tider igjen?
Etterlengtede tider hvor vi kan boltre oss med venner og sosiale tilstelninger, gå på restaurant, konsert, kino, møte og se kjente og mindre kjente personer du kanskje har savnet å tilbringe tid med.

Book idag!

Denne årstiden er normalt hektisk for en fotograf. Da er det bryllup, konfirmasjoner og andre begivenheter og tilstelninger som skal markeres med minner for livet. Dessverre er det så altfor mange som måtte ha kansellert eller forskyve disse planene pga pandemien. Og det merkes i markedet, hvor mange aktører har slitt med å komme seg igjennom denne tiden økonomisk.

Men nå som pandemien er i ferd må å slippe tak, ønsker jo mange å ha en fotograf som kan feste disse spesielle og etterlengtede minnene og øyeblikkene til et bilde eller film produkt. så ikke nøl med å kontakte meg! Klikk her: Kontakt

Høytid for utendørsfotografering

Årstiden er jo høytid for utendørsfotografering. Ikke bare de normale begivenhetene, man hva med kjæresteparet som sitter på svaberget i solnedgang, eller vennegjengen som koser seg på stranden eller rundt bålet, eller kjæledyret som utfolder seg i den vår- og sommerfriske naturen? Kanskje dine besteforeldre sittende i det romantiske hjørnet på en benk i parken? Eller gravidfotografering ute i det grønne? Alternativene er bortimot ubegrenset!

Allsidig fotograf

«Explore the Moments» leverer det meste innen fototjenester, filming og bildeprodukter. Ta gjerne kontakt om du har ett ønske, eller en ide på noe som du brenner inne med! Jeg er meget fleksibel, og tar på meg de fleste oppdrag nå igjennom sommeren!

Med mine konkurransedyktige priser kan vi i sammen oppnå det ønskede resultatet og du bevarer minnene «forever». Sjekk gjerne her: Priser

Utforsk øyeblikkene

Explore the Moments – utforsk øyeblikkene, er mitt fokusområde, og jeg ønsker å gi nettopp deg den riktige opplevelsen. Både selve fotograferingen eller filmingen, og det endelige produktet. Her kan du se og lese om alle tjenestene jeg tilbyr: Tjenester

ALLSIDIG fotografering anses som ett konkurranse fortrinn, hvor det drives fotografering innen de fleste sjangere.. Alt innen portrett fotografering, photoshoot, kjæledyr, severdigheter, begivenheter, tilstelninger og arrangementer.

Film

Ifm filmproduksjon kan jeg tilby både dronefilming og kamerafilming. Film skaper ekstra stort engasjement og oppmerksomhet. Om du har behov for å filmatisere ditt prosjekt, din bedrift, din virksomhet og/eller har ønske om ett privat film opptak… Klikk her : Filmproduksjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *