DU bestemmer – JEG leverer
DU bestemmer – JEG leverer

DU bestemmer – JEG leverer

DU bestemmer – JEG leverer!

Tid for fotografering?

Leter du etter, eller har du behov for en fotograf som leverer fototjenester og bildeprodukter?  Da har du nettopp funnet ham 🙂

Tiden nærmer seg jul, og hva er vel ikke bedre enn å gi sin kjære, familie eller venn ett flott bilde som julegave? Eller kanskje ett godt alternativ til en bursdagspresang? Eller at du ønsker å pryde en vegg eller to med nye bilder?

Som en allsidig fotograf tar jeg på meg de fleste oppdrag og leverer bildeprodukter ihht kundens og ditt ønske. For mer info: Klikk HER

Portrettfotografering – Photoshoot

Photoshoot

I studio eller valgt lokasjon – Du bestemmer! Det er muligheter overalt, i fotostudio er det rekvisitter og forskjellige bakgrunner samt effekter å velge mellom. Om du/dere heller ønsker å ta bilder på ett favorittsted, så gjør vi det!

Portrettfotografering

Photoshoot’en kan være fra gravid, nyfødt, barn, venner, familie, kjæledyr…you name it! Stort sett ingen begrensinger. Ditt Valg! For mer info: Klikk HER

Bryllup – fotografering

Brud

Har du planer om å gifte deg, og/eller vet om noen som trenger en bryllupsfotograf? Jeg gir deg/dere ett godt alternativ, hvor innholdet ikke bare er fotografering, men både planleggingsmøte, prøvetaking på valgt lokasjon, visningstime og et stort arkiv med høyoppløselige bildefiler samt ett valgfritt print er inkludert. For mer info: Klikk HER

Bryllupsfotograf

Fotografering – Andre begivenheter

Om dere har planer om eller skal arrangere en eller annen begivenhet…det vær seg familietreff, dåp, konfirmasjon, jubileum, markeringer osv… så finner vi en løsning i sammen! For mer info: Klikk HER

Arrangementer og tilstelninger

Større arrangement som for eksempel bedriftsfest, venne party, konsert, oppvisning, forestillinger så er det også helt greit!

Drone film og foto

Som kvalifisert dronepilot og innehaver av egen avansert drone, tar jeg på meg de fleste oppdrag fra lufta. Det være seg prospekt film eller foto av tomt/leilighet/lokaler, inspeksjon, filmatisering innen privat og næringsvirksomhet, reklame, inspeksjon eller film og dokumentarer. For utfyllende informasjon, klikk HER

Prospekt med drone

Retusjering og rehabilitering av bilder

Rehabilitering av bilder

Har du ett gammelt bilde du ønsker å freske opp? Fjerne smuss, avrevne biter og gulning? Jeg tar på meg disse oppdragene innenfor rimelighetens grenser.

Fasion look

Eller kanskje du ønsker deg en «fasion look» av ett bilde fra photoshoot’en? Mulighetene er nesten uendelige.  For utfyllende informasjon: Klikk HER

Bildeprodukter

Jeg printer de fleste størrelser og formater i studio, sørger for innramming, laminering, montering på kartong/skumplate, touch singel eller moduler. Leverer album, takkekort, julekort, osv ihht ditt ønske For detaljer, sjekk HER

Naturfoto

Naturfoto

Er du gira på naturen? Kanskje liker du både rovfugler og ugler, eller en søt liten isfugl eller lignende? Eller ett landskapsbilde? Jeg har ett stort utvalg av bilder innen disse kategoriene. Jeg er mildt sagt opptatt av den flott naturen vi har rundt oss. Jeg er mye ute for å søke opp motiver, både høyt og lavt for å «fange» naturfoto innen fugler, dyr og landskap. I tillegg kan jeg normalt ta imot bestilling på konkrete ønsker om spesielle motiv. Til arkiver og utvalg; klikk HER

Ta kontakt!

Denne tiden av året er det virkelig høytid for fotografering! Tenk på de flotte høstfargene som er rundt deg ute i naturen eller rundt hjørne 🙂 Det vanker gode tilbud før jul, enten ute i det fri eller i ett flott fotostudio! Løp og kjøp! Kontalt meg på tf.: 93 21 56 10 eller epost: fanderli@online.no eller via hjemmesiden: www.anderslillebo.no VI SES!

Allsidig fotograf
Høsten er fint tid for fotografering – flotte farger og motiver ute i det fri!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *