Allsidig fotograf i Tønsberg sentrum
Allsidig fotograf i Tønsberg sentrum

Allsidig fotograf i Tønsberg sentrum

Allsidig fotograf i Vestfold

Med allsidighet mener jeg at jeg som fotograf dekker de fleste sjangere innen fotografering og fototjenester samt leverer de fleste bildeprodukter etter kundens ønske. Film fra kamera eller drone tilbys også, slik at tilbudene av tjenester skulle kunne bli komplette.

«Explore the Moments», fotografen som holder til midt i Tønsberg sentrum, Storgaten 38, og derfra opererer jeg gjerne i hele Sørøst-Norge eller etter kundens ønske.

Til: Hovedside

Fleksibel fotograf

Ingen oppdrag er for små..eller for store 🙂 Jeg er opptatt av å være meget fleksibel og stiller stort sett opp på det som skulle være ønskelig. Både tidsmessig, ønsker, formål eller lokasjoner. Alle er velkomne!
Fotostudio er lokalisert midt i sentrum ved Tønsberg torv.

Allsidige tjenester

Det største konkurransefortrinnet er nok allsidigheten innen tjenester og produkter. Bare sjekk her:

– Fotografering av familier, portretter i studio eller valgt lokasjon.
– Gravidfoto, nyfødt, dåp, konfirmasjon, bryllup
– Begivenheter og tilstelninger samt arrangementer
– Kjæledyr fotografering
– Reklame, bedrift og produktfoto
– Drone foto og film
– Filmproduksjon
– Retusjering/restaurering av gamle bilder
– Produksjon og levering av de fleste bildeprodukter

Til: Tjenester

Konkurransedyktig

Basert på mitt konsept, så mener jeg at jeg er konkurransedyktig både på pris, leveringstid og med de allsidige tjenestene jeg kan tilby

Behjelpelig

Jeg antar at et annet av mine konkurransefortrinnene, er min erfaring innen fotografering og senere filmproduksjon. Samt mitt engasjement for å få frem det det beste i deg/dere eller det som kunden ønsker av produkter og tjenester.
Det er aldri noe tidspress, vi bruker den tiden som trengs uten at det blir noe fordyrende kostnader!
Å være kreativ, involverende og forslagsgivende ser jeg som en selvfølgelighet når du eller dere kontakter meg for ditt oppdrag… og jeg tror virkelig du som kunde vil føle deg velkommen og verdsatt.

Film og foto

Som autorisert dronepilot kan jeg tilby tjenester innen drone bilder eller film. Jeg utfører også oppdrag innen filmproduksjon hvor jeg både benytter «bakkekamera m/utstyr» kombinert gjerne med drone oversikts film/foto. Sjekk her: Filmproduksjon

Bedrift, prospekt og reklame

Bedriftsreklame, prospekt ved salg av feks hus, hytte, bil, bobil, båt osv… Både foto og film kan tilbys som tjenester! Film er som regel mer attraktivt enn bare bilder ifm egenreklame, bedriftsreklame eller annet prosjekt som du/dere ønsker å promotere! Det kunne være interessant å jobbe med deg/dere! Sjekk for mer info HER

Kontakt meg!

Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, enten det være seg i studio eller valgt sted.. eller slå på tråden 🙂 DU bestemmer! Velkommen
God fotohilsen fra Anders!
Bildene under viser noen av det utstyret jeg disponerer…

Referanser

Sjekk gjerne tilbakemeldinger og referanser: REFERANSER

Lenker

Explore the Moments
Purple Lounge
REQ Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *