«Explore the Moments» flytter tilbake til Horten
«Explore the Moments» flytter tilbake til Horten

«Explore the Moments» flytter tilbake til Horten

Etter 10 år

10 år har gått siden jeg etablerte mitt første fotostudio i Horten sammen med min kone dannet vi foretaget «Studio Lilla Bø». Og det i den såkaldte «dødens dal», på nedsiden av Torvet i Horten, hvor mange og en har måtte gi tapt pga besøkstall og minimal omsetning… Vi som mange andre, kastet inn håndkle og flyttet etter ca 2 års virksomhet til Tønsberg. Min kone driver hudpleie/velvære salongen mens jeg tar meg av fotograferingen.

Farmannsveien

Vi gikk i forhandlinger med en salong som skulle legges ned, og endte med utkjøp og fikk vårt første lokalet i Tønsberg åpnet rett etter overdragelse. Dette lokalet var mer sentralt og betydelig større kundemasse, og gjorde at det blei ett oppsving i buisnessen for begge to. Men heller ikke dette lokalet var ideeelt for fotografering, da jeg benyttet en tilhørende garasje som fotostudio.

Vokste oss ut av lokalene

Etter et ett par år igjen, vokste vi bokstavelig talt ut av de lokalene, og de var heller ikke spesielt egnet som ett fotostudio. Vi fikk til en god avtale med «Kristinakvarteret» rett over gata, jeg med stort og flott fotostudio og min kone med enda større plass. Så mye plass at vi delte lokalene med andre aktører som hjalp oss bla med å dele på husleia.

Lokalene skulle pusses opp

Etter 3 år her, fikk vi beskjed om at vi måtte flytte ut pga ett stort planlagt renoveringsprojekt av hele bygget/kvartalet. Det passet forsåvidt bra, da både beliggenheten ikke var ideell og leiekostnaden var i overkant høy. Flotte lokaler, men lite gåtrafikk der, og bilene kjøre jo stort sett forbi…

Sentralt lokale

Ved neste korsvei skulle vi vektlegge det å være sentralt, synlig og lett tilgjengelig. Etter endel forhandlinger landet vi på ett veldig sentralt lokalet ved Torvet i Tønsberg. Etter storveis oppussing var det klart for innflytting i juni 2021. Perfekt for en hudpleie/velvære salong, Jeg har da hatt ett lite fotostudio tilgjengelig der innerst i gangen, ikke optimalt pga bla takhøyde og areal, men fikk gjort de fleste oppdragene alikevel.

Tilbake til hjemmbyen min

Etter 3 år i de lokalene, var endelig tiden inne til å få oppfylt min store drøm og lidenskap, ett eget stort og velegnet fotostudio i naturskjønne omgivelser. Og det på selveste Karljohansvern i Horten. Nærmere bestemt «GarasjeTorget». Ett unikt sted, midt blant andre aktører, Preus Fotomusem, Marinemuseet og andre severdigheter. Mao en helt perfekt beliggenhet, med aktører, arrangementer og aktivitet på området, og rett ved naturskjønne omgivelser for unike fotograferings muligheter.

Nr. 4

Etter flere hyggelige samtaler og møter med «Forsvarsbygg», landet vi en avtale om å leie garasje nr. 4. Dette er en garasje som blei bygd av tyskerne under annen verdenskrig for plassering av krigskjøretøyer. Som en kan se på veggen, er det reg nummerene til kjøretøyene som er malt inn i murveggen.
Her skal det være foto aktiviteter, kunst utstillinger og kunst auksjoner.

I samarbeid med kunst og kunst auksjoner

Lokalet vil bli ett aktivt senter for foto aktiviteter, kunst og foto utstillinger og kunst auksjoner

Åpningstilbud

Alle bestillinger av fototjenester eller produkter i april får rabatt på allerede konkurransedyktige priser 🙂

Vel møtt til ett hyggelig miljø

Ta en titt, kom innom eller ring oss for avtaler! Sjekk gjerne min hjemmeside: www.anderslillebo.no

Åpningstider vil være noe varierende, men vi er uansett tilgjengelige på telefoner eller epost:

Foto: 93215610 (Anders) post@anderslillebo.no

Kunst:45294389 (Terje)

Allsidig fotograf – Everyday Photographer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *