Har DU ett gammelt bilde liggende?
Har DU ett gammelt bilde liggende?

Har DU ett gammelt bilde liggende?

Gamle minner

Mange og enhver har vel ett gammelt bilde av ett familiemedlem liggende å støve ned i en eller annen skuff, på ett loft eller i en kiste som ikke er åpnet på år? Kankje ett megagammelt bilde av oldemor, bestefar, tippoldefar eller andre minnerike familemedlemmer? Eller kanskje til og med ett kjært minne fra en eller annen plass, ett kjæledyr eller en severdighet/tilstelning?

Mini passbilder omgjort til større og svart/hvitt

Restaurering av gamle bilder

Ofte blir disse gamle bildene både gule, falmet og kanskje revet noe i stykker. (Mangler bitter av bilde) Men med dagens teknologi er det fullt mulig å få de tilbake til tilnærmet opprinnelse. Kanskje til og med bedre enn de var på den tiden det blei tatt? Sjekk gjerne her: Restaurering av bilder

Omgjort fra svart/hvitt til naturlige farger

Bedre kvalitet

Smuss, avrevne biter, slitent og uskarpe bilder kan friskes opp betydelig ift tilstanden de er idag!

Blåse opp størrelsen

Ved egen teknikk, kan en fint forstørre opp bilde fra ett lite passfoto til å ha ett godt bilde på veggen. Selfølgelig kommer det an på kvaliteten og størrelsen på det bilde som skal forstørres, men det er overraskende hvor bra det kan bli!

Fra svart/hvitt til farger

Ved å benytte AI teknikker og ny teknoligi er det fullt mulig å få disse gamle bildene til å bli moderne fargebilder.

Eksempelet under stammer da fra ett bittelite falmet/brunt passfoto (se over) til ett nytt og friskt fargebilde av en gammel slekning eller familemedlem som levde for lenge siden.

Fin frem det bilde du ønsker å ha som ett severdig minne!

Sjekk i skuffen din, loftet ditt, eller hør med en i familien din som kanskje har nettopp det bilde du ønsker skal fornyes, friske opp eller komme frem igjen fra mørke! Gamle minner kan bli som nye!

Ta kontakt

Om dette virker interssant, ta en tur innom mitt nye fotostudio på GarasjeTorget/Karljohansvern i Horten eller kontakt meg tlf.: 93215610 eller epost: post@anderslillebo.no …..for ett godt tilbud!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *