Filmproduksjon

Filmproduksjon

Film og video skaper mye mer oppmerksomhet enn kun bilder. Ved å benytte filmsnutter til reklame, salgsargumentasjon eller kort og godt en privat presentasjon, vil det garantert skape entusiasme rundt ditt prosjekt og arbeid.

Kombinere kamerafilming og dronefilming

En kan ofte kombinere dronefilm med kamerafilm langs bakkeplan, og dermed få fine avbrekk og kontraster i selve filmen. Eller så kan alt lages på «bakkeplan» med kun kamerafilming. Ved bruk av gimbal oppnås ett stabilt og fint presentasjons uttrykk. Ved å kombinere slow motion og hurtigavspilling får en både mer liv og spenning i selve presentasjonsfilmen

Håndholdt stabilisator – Gimbal

Å filme håndholdt er vanskelig fordi den minste bevegelse, risting og vridning blir tydelig i det innspilte materialet. Profesjonelle filmfotografer bruker derfor stabilisatorer, gimbals, for å håndtere problemet. En gimbal er et håndholdt stativ med motordrevne gyroer som holder kameraet stødig fokusert mot motivet, selv når brukeren beveger seg. Ved bruk av denne gimbalen oppnås stabile bevegelser:

Kreativitet

Med en god posjon kreativitet og tålmodighet, kan det skapes både minner og presentasjoner som vi i etteretid skal være stolte av!

Eksempel film:

Comments are closed.