Explore the Moments
Filmproduksjon

Filmproduksjon

Filmproduksjon

Film og video skaper mye mer oppmerksomhet enn kun bilder. Ved å benytte filmsnutter til reklame, presentasjoner, salgsargumentasjon eller til privat formål, vil det garantert skape entusiasme med filmatiseringen av ditt prosjekt eller ditt spesielle behov.

Tilgjengelig utstyr

Kombinere kamerafilming og dronefilming

En kan ofte kombinere dronefilm med kamerafilm langs bakkeplan, og dermed få fine avbrekk og kontraster i selve filmen. Eller så kan alt lages på «bakkeplan» med kun kamerafilming. Ved bruk av gimbal oppnås ett stabilt og fint presentasjons uttrykk. Ved å kombinere slow motion og hurtigavspilling får en både mer liv og spenning i selve presentasjonsfilmen

Håndholdt kamera stabilisator – Gimbal

Å filme håndholdt er vanskelig fordi den minste bevegelse, risting og vridning blir tydelig i det innspilte materialet. Profesjonelle filmfotografer bruker derfor stabilisatorer, gimbals, for å håndtere problemet. En gimbal er et håndholdt stativ med motordrevne gyroer som holder kameraet stødig fokusert mot motivet, selv når brukeren beveger seg. Ved bruk av denne gimbalen oppnås stabile bevegelser:

Crane 2- Bildestabilisator

Drone filming

Ved bruk av drone til film opptak, økes oppmerksomheten med flotte visuelle perspektiver. Jeg er kvalifisert dronepilot, og disponerer en proffesjonell drone med meget stabil gimbal som gir flotte filmopplevelser i høyoppløselige opptak (4k) eller tilpasset behov. For mer informasjon, sjekk her:

Drone foto & film

Kreativitet

Med en god posjon kreativitet og tålmodighet, kan det skapes både minner og presentasjoner som vi i etteretid skal være stolte av!

Filmarkiv

Arkivet på noen av de filmer og animasjoner som er produsert den senere tid finner du her:

Film & animasjoner