Explore the Moments
Tjenester og bildeprodukter

Tjenester og bildeprodukter

  • Allsidig fotograf og fotografering (Tar de fleste oppdrag)
  • Eget fotostudio beliggende i naturskjønne omgivelser på Karljohansvern i Horten
  • Autorisert dronepilot for film og foto fra luften
  • Generell filmproduksjon
  • Leverer de fleste bildeprodukter
  • Printer, laminerer og monterer bilder i eget studio
  • Rehabiliterer og retaurering av gamle bilder
  • Redigerer bilder ihht kundens ønske
  • Salg av egne bilder – Naturfoto

B80A0333

FOTOSTUDIO ELLER VALGT LOKASJON

Fotostudioet, som er lokalisert sentralt i Horten, gir deg de fleste mulighetene til å oppnå drømmebildene dine. Kulisser, effekter, rekvisitter og utbyttbare bakgrunner kombinert med rett lyssetting resulterer i det spesielle og unike uttrykk som du/vi i samarbeid ønsker å visualisere på ett bilde.  Du eller vi i samarbeid kan selvfølgelig velge en lokasjon for photo shoot, om du heller vil ha bilder fra ditt favoritt sted!
Om du har ett kjæledyr eller to, er dere alle velkomne. Enten om ditt kjæledyr er uten bein, 2 bein og 4 bein!

Ett ekte bilde forteller en historie og  jeg går litt lengre enn tradisjonelle bilder og oppstillinger. Kreativitet, ha det gøy, riktig utstyr, bruk av situasjonsbestemte rekvisitter og en porsjon erfaring GIR deg de spesielle bildene som kanskje ingen andre leverer.

REDIGERING og REHABILITERING AV BILDER

Jeg tilbyr rehabilitering og reparasjon av ødelagte bilder, samt moderne «fashion look» ihht ditt ønske! Fjerner gjerne urenheter, og tilpasser bildet etter ditt behov!

Klikk HER

FILMPRODUKSJON

Ved å benytte drone til både film og fotografering fra luften gir det flotte og nye perspektiver og muligheter både til nytte, dokumentasjon, minner og presentasjon. Jeg innehar luftfartstilsynets R01 sertifikat, og er kvalifisert til å utføre de fleste oppdrag innen drone film og foto 

Generell kortfilm filmproduksjon styrker bla ditt varemerke! Mer enn 75% av bedrifter sier at salget øker ved video/film presentasjon! Film kan gi en helt annet oppmerksomhet enn bilder. Kanskje du ønsker deg en filmatisering av ett prosjekt, en begivenhet eller noe annet spennende? Jeg kan normalt hjelpe deg med dette.

Klikk HER

BILDEPRODUKSJON

Min storformat printer (Canon ipf Prograf 6400) skriver ut bildene dine (i de fleste formater). Inkludert plakater, posters og lerret bilder i høykvalitets farger/sort hvit. Bilde bredde helt opp til 61cm (24″)  og «uendelig» lengde. En hypermoderne og helt ny Canon IPF storformat skriver sørger for at DU får den utskrifts kvaliteten og pruduktet DU ønsker!
Jeg laminerer, monterer og tilbyr innramming av bildene, eller kun salg av digitale bildefiler. Priser på alle produkter og tjenester finner du HER 
Bilder leveres både på touch (16mm tykk plate) , akryl og alu plater! Dette er moderne og stilrene medie hvor bildene kan henges rett på veggen..

Jeg skreddersyr plakater til reklame, gatebukker og eller bannere!!
Profesjonell og iøynefallende plakat eller banner øker salget og interessen!
Jeg designer dette etter kundens ønske, eller foreslår layout/design.  Også gjerne collage bilder! Med eller uten vår design hjelp! Å samle flere bilder i samme bilde, er trendy! Sjekk den nye trenden av «TOUCH» paneler6400_slntR_pd_E_tcm14-968810

MONTERING AV BILDER

Ved å laminere bildene beskyttes de mot UV stråling og kan rengjøres/tørkes støv av samt at det får frem en bedre dybde i bilde! Dette gir sluttproduktet ett moderne og flott utseende! Velg mellom blank, halvblank og med struktur.
I tillegg kan vi montere bildene på papp/kartong/kapa, slik at det kan settes rett inn i ramme og/eller henges direkte opp på veggen!
Vi har også monterings utstyr for rammer, be om tilbud og/eller se alle alternativer vi kan tilby! Om jeg ikke kan levere de produktene du ønsker, benytter jeg meg av kvalites leverandør i Norge som er ekspert på denne type håndverk.

UNIKT I NÆRMILJØET

I samarbeid med min kone Lilla, driver vi velværesenteret «Hel Hudpleie» i Storgaten 38 i Tønsberg. Det er nå etter oppstart i januar 2014, blitt ett godt etablert og velrenommert tilbud, hvor vi tilbyr unike og komplette løsninger innen  velvære behandlinger, ansikt/kropp, make-up og fotografering og/eller en kombinasjon. ALT PÅ ETT OG SAMME STED! Sjekk www.helhudpleie.no

Make Up m/photo shoot!  Negl/bryn design og voksing samt all slags velværebehandlinger av kropp/ansikt gjerne kombinert med fotografering før/etter er nok helt unikt i nærmiljøet! Her er det muligheter for enhver smak, tilstelning, engasjement eller begivenhet! Hvorfor ikke ta «forspiel» med velværebehandling/make-up og fotografering i salongen/studio ifm feiring av et arrangement eller begivenhet? Ta gjerne med en venn/venninne gjeng! Dette tilbudet er unikt, spennende og gøy!

TJENESTER OG PRODUKTER

I tillegg til studio fotografering, gjøres også oppdrag på valgt lokalisasjon. Kunden bestemmer selv tid og sted! Eller får en profesjonell anbefaling! Vi lager/utarbeider også unike/spesiallagde kort og album til alle anledninger.

Produktfoto kan gjøres i studio og/eller på lokasjon. Sjekk prislista, eller ta kontakt for evt oppdrag.

SALG AV BILDER – NATURFOTO

Alle bilder i galleriene kan kjøpes i gitt format, du velger og bestemmer. De fleste formater skrives ut i studio fra små bilder til storformat (60cm x «uendelig»). Velg hvordan sluttproduktet skal være; Laminert, montert og/eller innrammet! 
Ved kjøp av bildeprodukter, skal en klareringsavtale signeres for å regulere omfang av produktet.
Klareringsavtale for rettighets administrerte fotografier finner du her:  KLARERINGSAVTALE

 

EXPLORE THE MOMENTS – UTFORSK ØYEBLIKKENE

Jeg driver og administerer Explore the Moments, ditt sted for fotograferingstjenester og bildeprodukter – utforsk øyeblikkene er nettopp de som er i fokus. Et øyeblikksbilde av en gitt situasjon, begivenhet, ett portrett, en opplevelse eller engasjement er ett minne for livet. Og akkurat det ønsker JEG å formidle på best mulig måte gjennom kameraets objektiv.

 

Ingen oppdrag er for lite, bare å ta kontakt..så blir vi enige om et opplegg eller en gratis konsultasjonstime!

ALLE OPPGITTE PRISER ER INKL. MVA

Sjekk hjemmesidene:  Anders Lillebø Foto: www.anderslillebo.no (Foto)  og  Hel Hudpleie salongen: www.helhudpleie.no

Vi er tilgjengelige på telefon: +47 93215 610/40873196 eller 33 33 14 14

epost : post@anderslillebo.no    eller post@helhudpleie.no

Naturfoto eksempler