Explore the Moments
Om

Om

Om meg

Fotografering og bildeprodukter
Fotograf Anders Lillebø

INTRO

Mitt navn er Anders Lillebø, som liker å kalle meg «Everyday Photographer». Gift med Lilla. Bor i Horten, er fotograf på heltid og har fotostudio i Horten på naturskjønne Karljohansvern (GarasjeTorget). En av mine store lidenskaper er fotografering, samt redigering og visualisering av bildene og opplevelsene de ga, både i naturen og i studio eller valgt lokalisasjon. Explore the Moments – utforsk øyeblikkene, er mitt fokusområde, og jeg ønsker å gi nettopp deg den riktige opplevelsen. Både selve fotograferingen, og det endelige bildeproduktet. Mye av det materialet jeg leverer og produserer, presenteres på nettstedet www.anderslillebo.no 
Undertegnede server også denne siden, og er ansvarlig for innhold og oppdateringer.


MERITTLISTE

2023 – Årets fotograf (Tønsberg Kamera Klubb) Vandrepokal til odel og eie

2023 – 3.plass i NM film (dokumentar)
2022 – Årets bilde (Tønsberg Kamera Klubb)
2022 – 2.plass i NM i film (dokumentar)
2021 – Årets fotograf (Tønsberg Kamera Klubb)
2021 – 2.plass Årets bilde (Tønsberg Kamera Klubb)
2019 – Årets fotograf (Tønsberg Kamera Klubb)
2019 – 3.plass i nasjonalparkriket foto og filmfestival/Dovrefjell
2018 – Årets bilde (Tønsberg Kameraklubb)
2014 – 5. plass i Nordisk Mesterskap 
2014 – Årets bilde (Tønsberg Kameraklubb)

TILKNYTNINGER

nsff_logo

Jeg er tilknyttet det landsomfattende forbundet NSFF, Norsk selskap for fotografi.  Som igjen er tilsluttet den verdensomspennede organisasjonen FIAP.

fiap

FIAP – Fédération Internationale de l’Art Photographique ble stiftet  juni 1950 i Sveits og er en verdensomspennende organisasjon for å fremme fotografisk kunst i alle former.

Jeg er i tillegg aktiv medlem i Tønsberg Kamera Klubb, en av Norges største foto klubber.  Klubben blei stiftet i 1947

ALLSIDIG FOTOGRAF

ALLSIDIG fotografering anses som ett konkurranse fortrinn, hvor det drives fotografering innen de fleste sjangere, og tar på meg de fleste oppdrag. Alt innen portrett fotografering, photoshoot, severdigheter, begivenheter, tilstelninger og arrangementer. Samt er langt over gjennomsnitt interessert i naturen/landskap, fugler og dyr!

Ifm filmproduksjon kan jeg tilby både dronefilming og kamerafilming. Film skaper ekstra stort engasjement og oppmerksomhet. Om du har behov for å filmatisere ditt prosjekt, din bedrift, din virksomhet og/eller har ønske om ett privat filmopptak…så ikke nøl med å kontakte meg!

Har eget komplett studio sentralt i Tønsberg (Storgaten 38)  tilgjengelig for photoshoot.  Her er det uante muligheter for ethvert ønske og behov. Kulisser, effekter (røyk og vind maskin), rekvisitter og utbyttbare bakgrunner kombinert med rett lyssetting resulterer i det helt spesielle og unike uttrykk som du/vi i samarbeid ønsker å visualisere via et bilde. «Explore the Moment»!  Ett ekte bilde forteller en historie og  sier mer enn 1000 ord. Kreativitet, ha det gøy, riktig utstyr og en porsjon erfaring GIR deg drømmebildene.
Min oppgave er at DU blir fornøyd med resultatet. Photoshop og Lightroom i Adobe’s Creative  Cloud, er mine favoritt redigeringsprogram. Etter fotograferingen kan du få tildelt ett webbasert bildealbum hvor du i fred og ro kan velge ut de bildene som DU har lyst på! Eller sendes direkte til deg via feks «wetransfer». Ved større arrangementer kan bildefilene også leveres på elegante USB brikker i egnet innpakning. 

UNIKT TILBUD

Jeg er tilknyttet velværesenteret «Hel Hudpleie» (www.helhudpleie.no) lokalisert i samme lokaler og kan i tillegg til fotografering tilby Make-up, bryn, neglbehandling og/eller design, samt et hav av velvære behandlinger. Dermed kan vi i fellesskap kombinere ett helt unikt opplegg med fotografering/photoshoot og velvære… for blant annet venne/venninne sammenkomster, «før festen», bryllup, kjæreste fotografering eller et helhetlig tilbud KUN for DEG! …eller DITT ønske!

LIDENSKAP

Jeg er lideskapelig opptatt av naturen, både landskap og de nære ting, men spesielt faller nysgjerrigheten min mest på fugler og dyr..og da igjen rovfugler som – jeg anser som utrolig fascinerende…det å utforske, oppleve, og fotografere disse i deres rette miljø…i Guds skjønne natur…er en ren glede, rekreasjon, sunn hobby, og ikke minst gir det meg en naturlig ro i sjelen samtidig som den hele tiden utfordrer meg selv til å fange den ultimate og perfekte situasjonen!  Vi er omfavnet av et helt unikt fugle og dyre rike, samt en natur som kan utforskes langt inn i evigheten! Den er rett og slett utømmelig. Motivene står på rekke og rad, og det er bare å velge og vrake fra øverste hylle. Være kreativ, tålmodig, ”forstå-seg-på” og kunne prøve/feile. ”Øvelse gjør mester” er absolutt aktuelt og nødvendig innen all fotografering. Det er DET som er utfordringen! Og jeg er veldig ydmyk ovenfor dette… man blir aldri helt utlært, men over tid tilegner seg en mer og mer erfaring som igjen bidrar til bedre og bedre resultater. Fotografering er kunst.

PRODUKTER

Jeg leverer bildeprodukter, foto og filmtjenester:
PRINT: Disponerer storformats printer med max bredde på 61cm og «uendelig» lengde.
LAMINERING: Lamineringsmaskinen laminerer bildene slik at holdbarheten øker betydelig, reflekser unngås, ingen falming (pga UV beskyttelse), samt bidrar til en ekstra dybde i bilde. 
MONTERING: Bilder kan monteres på moderne rammeløse «TOUCH» paneler (16mm treplater m/valgfritt farget sidekant), eller tradisjonelle rammer med eller uten passepartout, eller kun på skumplate eller papp. Se her for alle alternativer: https://www.anderslillebo.no/produktkategori/diverse-produkter/
DIGITALE FILER: Om en ønsker kun digitale bildefiler så er det helt opp til deg å bestemme!  
FILM: Filmatisering av ditt prosjekt, din bedrift eller din ide!

UFORPLIKTENDE

Jeg ønsker å høre fra nettopp deg, kom innom, slå på tråden eller send en melding! Ingen forpliktelse, kun en hyggelig prat og evt vurdere muligheter og tilbud! INTET PROSJEKT ELLER ENGASJEMENT ER FOR LITE 🙂
En god fotohilsen ønskes fra Anders

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *