Om

Om fotografen

 

Fotografering og bildeprodukter

Fotograf Anders Lillebø

INTRO

Mitt navn er Anders Lillebø, AL Photography. Gift med Lilla. Bor i Horten, er fotograf på heltid og har fotostudio i Tønsberg. En av mine store lidenskaper er fotografering, samt redigering og visualisering av bildene og opplevelsene de ga, både i naturen og i studio eller valgt lokalisasjon. Explore the Moments – utforsk øyeblikkene, er mitt fokusområde, og jeg ønsker å gi nettopp deg den riktige opplevelsen. Både selve fotograferingen, og det endelige bildeproduktet. Driver og eier nettstedet www.anderslillebo.no

MERITTLISTE

2019 – Årets fotograf (Tønsberg Kamera Klubb)
2019 – 3.plass i nasjonalparkriket foto og filmfestival/Dovrefjell
2018 – Årets bilde (Tønsberg Kameraklubb)
2014 – 5. plass i Nordisk Mesterskap 
2014 – Årets bilde (Tønsberg Kameraklubb)

TILKNYTNINGER

Jeg er tilknyttet det landsomfattende forbundet NSFF, Norsk selskap for fotografi. nsff_logo Som igjen er tilsluttet den verdensomspennede organisasjonen FIAP.

 

fiapFIAP – Fédération Internationale de l’Art Photographique ble stiftet  juni 1950 i Sveits og er en verdensomspennende organisasjon for å fremme fotografisk kunst i alle former.

 

 

Jeg er i tillegg aktiv medlem i Tønsberg Kamera Klubb, en av Norges største foto klubber.  Klubben blei stiftet i 1947

ALLSIDIG FOTOGRAF

ALLSIDIG fotografering anses som ett konkurranse fortrinn, hvor det drives fotografering innen de fleste sjangere, og tar på meg de fleste oppdrag. Alt innen portrett fotografering, photoshoot, severdigheter, begivenheter, tilstelninger og arrangementer. Samt er langt over gjennomsnitt interessert i naturen/landskap, fugler og dyr!

Ifm filmproduksjon kan jeg tilby både dronefilming og kamerafilming. Film skaper ekstra stort engasjement og oppmerksomhet. Om du har behov for å filmatisere ditt prosjekt, din bedrift, din virksomhet og/eller har ønske om ett privat filmopptak…så ikke nøl med å kontakte meg!

Har eget komplett studio sentralt i Tønsberg (Storgaten 38)  tilgjengelig for photoshoot.  Her er det uante muligheter for ethvert ønske og behov. Kulisser, effekter (røyk og vind maskin), rekvisitter og utbyttbare bakgrunner kombinert med rett lyssetting resulterer i det helt spesielle og unike uttrykk som du/vi i samarbeid ønsker å visualisere via et bilde. «Explore the Moment»!  Ett ekte bilde forteller en historie og  sier mer enn 1000 ord. Kreativitet, ha det gøy, riktig utstyr og en porsjon erfaring GIR deg drømmebildene.
Min oppgave er at DU blir fornøyd med resultatet. Photoshop og Lightroom i Adobe’s Creative  Cloud, er mine favoritt redigeringsprogram. Eter fotograferingnen får du tildelt ett webbasert bildealbum hvor du i fred og ro kan velge ut de bildene som DU har lyst på! Albumet er passord og bruker beskyttet, slik at du selv kan velge/gi info om hvem som skal ha tilgnag til bildene.

UNIKT TILBUD

Jeg er tilknyttet velværesenteret «Purple Lounge» (www.purplelounge.no) lokalisert i samme lokaler og kan i tillegg til fotografering tilby Make-up, bryn, microblading, negler, hår styling samt et hav av velvære behandlinger. Dermed kan vi i fellesskap kombinere ett helt unikt opplegg med fotografering/photoshoot og velvære… for blant annet venne/veninne sammenkomster, «før festen», bryllup, kjæreste fotografering eller et helhetlig tilbud KUN for DEG! …eller DITT ønske!

LIDENSKAP

Jeg er lideskapelig opptatt av naturen, både landskap og de nære ting, men spesielt faller nysgjerrigheten min mest på fugler og dyr..og da igjen rovfugler som – jeg anser som utrolig fascinerende…det å utforske, oppleve, og fotografere disse i deres rette miljø…i Guds skjønne natur…er en ren glede, rekreasjon, sunn hobby, og ikke minst gir det meg en naturlig ro i sjelen samtidig som den hele tiden utfordrer meg selv til å fange den ultimate og perfekte situasjonen!  Vi er omfavnet av et helt unikt fugle og dyre rike, samt en natur som kan utforskes langt inn i evigheten! Den er rett og slett utømmelig. Motivene står på rekke og rad, og det er bare å velge og vrake fra øverste hylle. Være kreativ, tålmodig, ”forstå-seg-på” og kunne prøve/feile. ”Øvelse gjør mester” er absolutt aktuelt og nødvendig innen all fotografering. Det er DET som er utfordringen! Ohg kehg er er ymdykt ovenfor dette… man blir aldri helt utlært, men over tid tilegner seg en mer og mer erfaring som igjen bidrar til bedre og bedre resultater. Fotografering er kunst.

 

2 Comments

  1. Godt skrevet Anders 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *