Tjenester/Produkter

«Explore the Moments», utforsk øyeblikkene er nettopp de som er i fokus. Et øyeblikksbilde av en gitt situasjon, begivenhet, ett portrett, en opplevelse eller engasjement er ett minne for livet. Og akkurat det ønsker JEG å formidle på best mulig måte gjennom kameraets objektiv.B80A0333

Fotostudioet, som er lokalisert sentralt i Tønsberg, gir uante muligheter for ethvert ønske og behov. Kulisser, effekter (røyk og vind maskin), rekvisitter og utbyttbare bakgrunner kombinert med rett lyssetting resulterer i det helt spesielle og unike uttrykk som du/vi i samarbeid ønsker å visualisere i form av ett bilde.   Du eller vi i samarbeid kan selvfølgelig velge en lokasjon for photo shoot, om du heller vi ha bilder fra ett utpekt ønsket sted!
Ett ekte bilde forteller en historie og  jeg går litt lengre enn tradisjonelle bilder og oppstillinger. Kreativitet, ha det gøy, riktig utstyr, bruk av situasjonsbestemte rekvisitter og en porsjon erfaring GIR deg de spesielle bildene som kanskje ingen andre leverer.

Vår storformat printer (Canon ipf Prograf 6400) skriver ut bildene dine (i de fleste formater). Inkludert plakater, posters og lerret bilder i høykvalitets farger/sort hvit. Bilde bredde helt opp til 61cm (24″)  og «uendelig» lengde. En hypermoderne og helt ny Canon IPF storformat skriver sørger for at DU får den utskrifts kvaliteten og pruduktet DU ønsker!

Vi laminerer, monterer og tilbyr innramming av bildene, eller kun salg av digitale bildefiler. Priser på alle produkter og tjenester finner du HER  

Vi leverer bilder både på touch (16mm tykk plate) , akryl og alu plater! Dette er moderne og stilrene medie hvor bildene kan henges rett på veggen. 

Jeg skreddersyr plakater til reklame, gatebukker og eller bannere!!
Profesjonell og iøynefallende plakat eller banner øker salget og interessen!
Jeg designer dette etter kundens ønske, eller foreslår layout/design.  6400_slntR_pd_E_tcm14-968810

Vi leverer også gjerne collage bilder! Med eller uten vår design hjelp! Å samle flere bilder i samme bilde, er trendy! Sjekk den nye trenden av «TOUCH» paneler

Ved å laminere bildene beskyttes de mot UV stråling og kan rengjøres/tørkes støv av samt at det får frem en bedre dybde i bilde! Dette gir sluttproduktet ett moderne og flott utseende! Velg mellom blank, halvblank og med struktur.
I tillegg kan vi montere bildene på papp/kartong/kapa, slik at det kan settes rett inn i ramme og/eller henges direkte opp på veggen!
Vi har også monterings utstyr for rammer, be om tilbud og/eller se alle alternativer vi kan tilby! Om jeg ikke kan levere de produktene du ønsker, benytter jeg meg av kvalites leverandør i Norge som er ekspert på denne type håndverk.

I samarbeid med min kone Lilla, driver vi velværesenteret «Purple Lounge» i Farmannsveien 3 i Tønsberg. Det er nå etter oppstart i januar 2014, blitt ett godt etablert og velrenommert tilbud, hvor vi tilbyr unike og komplette løsninger innen  velvære behandlinger, ansikt/kropp, make-up og fotografering og/eller en kombinasjon. ALT PÅ ETT OG SAMME STED!

Make Up m/photo shoot!  Negl/bryn design og voksing samt all slags velværebehandlinger av kropp/ansikt gjerne kombinert med fotografering før/etter er nok helt unikt i nærmiljøet! Her er det muligheter for enhver smak, tilstelning, engasjement eller begivenhet! Hvorfor ikke ta «forspiel» med velværebehandling/make-up og fotografering i salongen/studio ifm feiring av et arrangement eller begivenhet? Ta gjerne med en venn/venninne gjeng! Dette tilbudet er unikt, spennende og gøy!

I tillegg til studio fotografering, gjøres også oppdrag på valgt lokalisasjon. Kunden bestemmer selv tid og sted! Eller får en profesjonell anbefaling! Vi lager/utarbeider også unike/spesiallagde kort og album til alle anledninger.

Produktfoto kan gjøres i studio og/eller på lokasjon. Sjekk prislista, eller ta kontakt for evt oppdrag.

Alle bilder i galleriene kan kjøpes i gitt format, du velger og bestemmer. De fleste formater skrives ut i studio fra små bilder til storformat (60cm x «uendelig»). Velg hvordan sluttproduktet skal være; Laminert, montert og/eller innrammet! 

Ingen oppdrag er for lite, bare å ta kontakt..så blir vi enige om et opplegg eller en gratis konsultasjonstime!

ALLE OPPGITTE PRISER ER INKL. MVA

Ved kjøp av bildeprodukter, skal en klareringsavtale signeres for å regulere omfang av produktet.
Klareringsavtale for rettighets administrerte fotografier finner du her:  KLARERINGSAVTALE

Sjekk hjemmesidene:  Anders Lillebø Foto: www.anderslillebo.no (Foto)  og  Purple Lounge senteret: www.purplelounge.no

Vi er tilgjengelige på telefon: +47 93215 610/40873196 eller 33 33 14 14

epost : fanderli@online.no    eller post@purplelounge.no

Comments are closed.